top of page

Snekker Hamar og omegn

SNEKKERTJENESTER

RE Bygg Innlandet er din snekker i Hamar, som hjelper deg med å bygge eller rehabilitere din drømmebolig. Enten det er små eller store prosjekt som arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter eller flermannsboliger, kan du stole på vår erfaring og ekspertise.

 

Vi er med deg hele veien fra tankeprosessen settes i gang til ferdigstillelse, og gir deg selvsagt totalpakken da vi jobber med faste og dyktige samarbeidspartnere.

 

Siden etableringen i 2012 har vi hjulpet kunder i hele Mjøsregionen, inkludert Oppland, Brumunddal, Lillehammer og Gjøvik. Vi både elsker og er kjent for å være dyktige på utfordrende prosjekter, og er mer enn gjerne med på å skape de kreative og gode løsningene tilpasset deg.

Vi setter kvalitet, seriøsitet og yrkesstolthet foran alt. Som snekker i Hamar og resten av Innlandet, tilbyr vi et bredt spekter av snekkertjenester for både private og kommersielle kunder. Våre tjenester inkluderer nybygg, tilbygg, renovering, og vedlikehold av eiendommer. Med fokus på detaljer og skreddersydde løsninger, sikrer vi at hvert prosjekt blir utført til høyeste standard. 

 

Vårt dedikerte team av snekkere har omfattende erfaring og er alltid oppdatert på de nyeste byggeforskriftene og teknikkene. Dette betyr at vi kan tilby moderne og effektive løsninger som møter dine behov og forventninger. Vi er din to-go snekker i Hamar, Oppland, Brumunddal, Lillehammer og Gjøvik, klare til å realisere dine byggeprosjekter med enestående kvalitet og håndverk.

 

Hos RE Bygg Innlandet kan du forvente en profesjonell og personlig tilnærming, hvor dine ønsker og krav alltid blir ivaretatt. Vi er stolte av vårt omdømme som en pålitelig snekker, og vi ser frem til å bistå deg med ditt neste prosjekt. La oss hjelpe deg med å skape det perfekte hjemmet eller den ideelle arbeidsplassen, uansett hvor i Mjøsregionen du befinner deg.

DSC01099.jpg

REHABILITERING

PÅBYGG

TILBYGG

NYBYGG

REHABILITERING

Som en hovedregel, er det som oftest noe rimeligere å totalrenovere enn å bygge nytt ettersom deler av bygget (grunnmur, bæring) som oftest blir stående ved en renovering.

 

Det er også viktig å skille mellom innvendig og utvendig renovering. Noen ønsker å totalrenovere sitt hus, og vi som snekker i Hamar og Innlandet, hjelper deg gjerne med prosjektet i sin helhet.


Innvendig rehabilitering:

 • Nye innervegger, for eksempel panelvegger, gipsvegger eller moderne veggplater.

 • Nye himlinger av gipsplater, takplater, panel og annet.

 • Nye gulv som parkett, tarkett, flis, tepper.

 • Listing.

 • Bytte av dører.

 • Nytt kjøkken.

 • Nytt bad.

 • Nye trapper.


Utvendig rehabilitering kan være:

 • Utskifting av vinduer.

 • Skifte takstein og lekter.

 • Omtekking og etterisolering av tak.

 • Bytte av ytterkledning.

 • Etterisolering av yttervegger.

DSC00542.jpg
Rehabiliterig

PÅBYGG

Kanskje du vil bygge på en etasje? Da må man tenke på bærekonstruksjonen i bygget for å tåle vekten av en ny etasje. Ofte vil mange bytte hele taket, og kledning på resterende del huset som en del av påbyggprosjektet. Du må også bygge trapp opp til den nye etasjen. Vi tilbyr vår faglige kompetanse og samarbeider med dyktige arkitekter som også finner de beste bærekraftige løsningene tilpasset deg og ditt behov. Ta kontakt for snekker i Hamar og omegn.

042A1934.jpg
Påbygg

TILBYGG

Et tilbygg er en utvidelse av bygningens grunnareal som fører med seg ulike former for grunnarbeider. Et tilbygg krever at man graver ut og bygger en ny grunnmur. Man må også fjerne en vegg på den eksisterende boligen, for å koble tilbygget direkte til huset.  Et tilbygg kan være alt fra en liten utvidelse av inngangspartiet til en utvidelse på flere hundre kvadratmeter.

042A9805.jpg
Tilbygg

NYBYGG

Mange valg må gjøres når du skal bygge hus, hytte eller garasje. Økonomi er en viktig faktor, det samme er familiens behov – både i dag og i årene som kommer. For de fleste er det å bygge sin egen bolig, den største investeringen vi gjør. Derfor er det viktig å velge en lokal samarbeidspartner du har kjennskap til og lett kan få kontakt med når du måtte ønske.

 

Våre boliger produseres av kvalitetsprodukter og leveres av fagfolk med lang erfaring og lokalkunnskap. Når du skal bygge bolig, er det viktig å tenke langsiktig. Du skal kanskje bo der livet ut, med familie i stadig endring, og i ulike livssituasjoner. Kontakt oss i dag om du trenger snekker i Hamar og omegn.

 

Nettopp fordi det er så mye som påvirker en slik prosess, er det viktig at du kartlegger dine behov før du skal begynne å bygge:

• Passer hustypen du kan tenke deg på tomten du har?
• Plassering av huset i forhold til sol og utsikt?
• Må du ta spesielle hensyn til adkomsten?
• Passer ditt drømmehus til byggestilen i nabolaget?
• Har du tanker om hvordan vil du ha det rundt huset? Hage eller naturtomt?
• Er det plass til biler, skal det bygges garasje?

Nybygg
DSC06251 kopi.jpg
bottom of page